TIGER
عدد المساهمات : 92 تاريخ التسجيل : 23/06/2009 العمر : 35 الموقع : Out Of Order
| موضوع: انا بتحدى Angel الأربعاء يوليو 01, 2009 1:50 am | |
| انا ولد اهو بس جيبلكم اكلة مفيش بيتين فى مصر بيعملوها بنفس الطعم خالص لما بتكلوة من البيت يعنى اكلة بقة محدش فى مصر مكلهاش ومحدش بيكرها غنى وفقير مش تقولى كبسة ومش عارف اية --- --- --- --- --- --- --- الكشرى المصرى المقادير مكرونه صغيره مسلوقه ارز ابيض شعريه حلقات بصل ملعقه دقيق صلصه صماطم عدس بجبه او اصفر ثوم زيت الطريقه تخلط حلقات البصل بقليل من الدقيق ثم تحمر فى الزيتوتصفى وترفع على ورق ماص يوخذ الزيت المتخلف من تحمير البصل ويؤخذ منه جزء ويحمرفيها قليل من الشعريه ثم نضيف الارز ونسقيه بالمرق ونتركه لينضج نسلق المكرونه ونصفيها من الماء ونضع عليها ملعه زيت من زيت البصل مع نصف ملعقه من الفلفل الحار المطحون نسلق العدس فى الماء المضاف اليه القليل من الثوم المدقوق ويمكن ان نسلق حمص شامى ايضا لعمل الصلصه ناخود مقدار من الزيت المتخلف من تحمير البصل ونحمرفيه الثوم ونضيف معه التوابل الفلفل الاسود والكمون والبهاراتوالفلفل الحلو ملعقه كبيرهثم نضع صلصه الطماطم ونتركها لتتسبك لعمل صلصه الخل نحمر قليل من الثوم ونضع معه كزبره ناشفهوالقليل من الخل طريقه التقديم نضع المكرونه ثم الارز والعدس والحمص ثم صلصه الطماطم وحلقات البصل المقرمشه | |
|
Angel Our Home
عدد المساهمات : 187 تاريخ التسجيل : 17/06/2009 العمر : 35
| موضوع: رد: انا بتحدى Angel الأربعاء يوليو 01, 2009 3:51 pm | |
| دا اختراع يا رااااااااااجل دا ايه العبقريه دي بس | |
|
The PHARAOH
عدد المساهمات : 81 تاريخ التسجيل : 28/06/2009 العمر : 33 الموقع : عايش في أرض الله
| موضوع: رد: انا بتحدى Angel الأربعاء يوليو 01, 2009 5:20 pm | |
| على كده الأكل هيكون عندك يا برنس ,
تسلم إيدك يا شيف . | |
|